Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Visagie en hairstyling

Bij onze haarstudio kunt u ook terecht voor visagie en hairstyling. De visagisten uit ons team staan graag voor u klaar om u te verwennen met prachtige make-up, hairstyling en het verzorgen van uw kapsel. Haarstudio Arits werkt uitsluitend met de beste kleurproducten, make-up producten en merken. Wij verzekeren u van een juiste prijs kwaliteit verhouding zodat u tevreden naar huis kunt gaan.

Visagie bij Arits: Hair, Beauty & Style

Om u te voorzien van de juiste visagie wordt er gekeken naar uw huidtype, de kleur van uw huid en uw haarkleur en model. Op basis daarvan wordt er bijpassende make-up voor u uitgezocht en aangebracht. Visagie is een vakgebied waarbij uw sterke kanten geaccentueerd worden door make-up en uw minder sterke kanten juist gecamoufleerd worden door de visagie. Zo ziet u er altijd op uw best uit. Natuurlijk kunt u bij Haarstudio Arits ook uw bruidsmake-up laten verzorgen. Zowel in onze salon als op de grote dag zelf aan huis. Wist u trouwens dat visagie afgeleid is van het Franse woord visage en 'gezicht' betekent?

Persoonlijke hairstyling

Ook nemen wij graag uw kapsel en bijbehorende hairstyling tot onze rekening. Uw haar zit pas goed namelijk als het in een perfecte coupe is geknipt en past bij uw persoonlijkheid en lifestyle. Samen met een van onze specialisten bepaalt u hoe uw look eruit moet komen te zien en hoe uw haar gestyled wordt. Uw wensen in combinatie met de kennis en ervaring van onze haarspecialisten van onze haarstudio zal zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Prijzen visagie en hairstyling

Voor de visagie en hairstyling hanteren wij scherpe tarieven. De prijzen zijn vanaf en vormen een indicatie voor de hairstyling en visagie prijzen. De exacte prijzen worden bepaald aan de hand van uw specifieke wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken of kom langs in onze haarstudio!

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer