Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Videos

Haarstudio Arits op TV Limburg

Zondag 16 november was Arits: Hair, Beauty & Style te zien op TV Limburg. Ondermeer maatwerk haarwerken (Hair4You), pruiken en het nieuwe unieke Airbrush make-up systeem!

Glamour Look

De glamour look die wil natuurlijk iedereen hebben. Haarstudio Arits helpt haar klanten hier graag bij. Meer dan 25 jaar ervaring staan garant voor een degelijk advies en een 100% tevreden resultaat!

Kleuradvies van de specialisten

Laat u inspireren door het enthousiaste team van Arits: Hair, Beauty & Style. Zij kunnen u een gedegen kleuradvies geven dat echt bij past. In deze video worden de kleuren Rood en Blond besproken.

Metamorfose

Wilt eens iets anders met u haar? Haarstudio Arits helpt u graag met uw metamorfose en laat u stralen als nooit tevoren. Ontdek de mogelijkheden en neem contact op!

Pluizig haar voorkomen?

Last van pluizig haar? Haarstudio Arits heeft altijd een passende oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hair 4 you

Het Hair 4 You systeem is dé oplossing voor uw haarprobleem. Heeft u last van haaruitval, haarverlies of kaalheid, dan bieden de haarwerken en haarstukjes van Hair 4 You de perfecte bedekking.

 

Meer over het Hair 4 You systeem kunt u lezen op de website Hair4You.nl.

Mooi in Rooij was grandioos!

...

25 jarig Jubileum Modeshow

Een dag die volledig in het teken stond ter viering van het 25 jarig Jubileum van de Salon. De gasten werden verwelkomt in een ongedwongen setting waar ze konden genieten van prachtige modeshow met de laatste haar trends.

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer