Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Raphael Perrier bij Arits Weert - Stramproy

Raphael Perrier bij Arits Weert - Stramproy.

De verschillende coups en kleuren uit de Raphaël Perrier collectie zijn niet willekeurig gekozen: de huidige trends in de Haute Coiffure ziet u namelijk duidelijk terug in deze kwalitatieve pruiken.Nu zijn deze mooie pruikencollectie van Raphael Perrier bij Arits Weert - Stramproy verkrijkbar. De kleuren zijn natuurlijk en toch speciaal. Tevens wordt er een heel subtiel effect gecreëerd aan de haarwortels, voor een zeer licht en natuurlijk resultaat.

De muts van een Raphaël Perrier pruik is gemaakt van een baanbrekend antibacterieel materiaal dat exclusief ontwikkeld is voor de pruiken collectie van Raphaël Perrier. Alle materialen zijn met uiterste zorg uitgekozen om maximaal comfort en kwaliteit te verschaffen.

Raphael Perrier bij Arits Weert - Stramproy heeft twee verschillende collecties: de Paris collectie bestaat uit vijf modellen die zijn vervaardigd met 100% hoge temperatuur vezel. De 11 modellen van de Premium collectie zijn een mix van hoge temperatuur vezel en echt haar.

Monique

" Vanaf de eerste minuut tot het verlaten van de zaak voelde ik me oprecht klant. Angela en haar team zorgen voor een echte belevenis : van de kleuranalyse tot de keuze van het ... "

Alle klantenreacties

Ria

" Ik ben al zeker 25 jaar klant bij Thijs. Eerst werkte hij in een kapsalon in Geldrop en is toen in Stramproy een eigen kapsalon begonnen met Angela.Ik ben bij Thijs blijven ko ... "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer