Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Prijzen en kosten bruidskapsel

Uw huwelijksdag is een hoogtepunt op vele opzichten en een perfect trouwkapsel is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Zowel de gehele feestdag als op de trouwfoto's hoort het bruidskapsel er subliem uit te zien. De specialisten van Haarstudio Arits creëren het bruidskapsel voor u dat past bij uw persoonlijke wensen en zal zorgen voor een prachtig totaalplaatje. Het kapsel is namelijk de finishing touch van iedere bruid en dient daarom op alle opzichten perfect te zijn. Leest u hier over de verschillende stijlen en de scherpe prijzen van de bruidskapsels van Haarstudio Arits.

Het ideale bruidskapsel

Tijdens de trouwerij mag niets aan het toeval overgelaten worden, evenmin als de prijs van uw bruidskapsel. Daarom zal ons team van haarspecialisten samen met u het ideale bruidskapsel creëren. Er bestaan diverse stijlen kapsels, die vaak aan de hand van de jurk gekozen worden voor de toekomstige bruid. Als u bijvoorbeeld een japon heeft met hoge kraag, is het mooi om uw haar op te steken. Heeft u een drukke jurk, kiest u dan voor een simpel kapsel en wanneer uw jurk juist eenvoudig is, kiest u voor een bruidskapsel met vele details. Maar heeft u een strapless jurk bijvoorbeeld, dan is gedeeltelijk of helemaal los haar dat subtiel over de schouders hangt een perfecte look.

Voordelige bruidskapsel prijs

Wij van Haarstudio Arits zorgen er samen met u voor dat u beschikt over een prachtig kapsel.  Bij de repetitie van het bruidskapsel maken wij foto's van uw uiteindelijk gekozen kapsel, zodat we op de grote dag zelf precies hetzelfde resultaat kunnen leveren. De prijzen van het bruidskapsel zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wilt u meer weten over de kosten van bruidskapsels bij Haarstudio Arits neem dan contact met ons op. De prijzen van bruidskapsels zijn vanaf en kunnen exact vastgesteld worden aan de hand van uw persoonlijke wensen. 

Bruidskapsels voor dunne of korte haren

Heeft u dunne haren of korte haren? Dan kan Hairlease van Arits: Hair, Beauty & Style u de oplossing voor uw trouwkapsel bieden.  Wij kunnen ook trenzen en hair extensions inzetten voor uw speciale dag. Informeer voor meer informatie over de prijzen van dit bruidskapsel.

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer