Welkom bij Arits

Prijslijst & mogelijkheden

Laat u verrassen door het ruime assortiment en de professionele aanpak van de haarspecialisten van Arits. Wij staan voor een hoge kwaliteit gecombineerd met een goede service en klantvriendelijkheid. We bieden professionaliteit tegen eerlijke prijzen en u kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies op maat. Ons team blijft zich ontwikkelen en is op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van haar. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor een oplossing voor diverse haarproblemen.

Arits Hair, Beauty & Style!

Dames
AANBIEDING: Komt u binnen 4 of 5 weken voor een volgende knip- en/of kleurbehandeling, dan krijgt u respectievelijk 15% of 10% korting!
NOTITIE: Prijswijzigingen in deze online folder zijn voorbehouden.

Dames haar

Optionele haarverzorging, helemaal afgestemd op de behoeftes van het haar.

 • v.a. € 7,50Snelle verzorger - vochtinbrengende conditioner of volume gevend
 • € 10,50Intense verzorger - intens vochtinbrengend, extra volume en een mooie glans, krijgt ruim de tijd om goed in te trekken onder een warme handdoek.
 • v.a. € 10,50Aveda verzorger - een verkwikkende en herstellende verzorger met meer dan 95% natuurlijke ingrediënten.
 • € 15,-Fiberceutic verzorger (botox voor het haar) - maakt uw haar krachtiger door intensieve werkzame stoffen die diep in het haar doordringen. Trekt in onder een warme handdoek en wordt ingemasseerd. Blijft 5 wasbeurten zitten.
 • € 15,-FusioDose - Een volledig salon ritueel, optimaal voor uw haar, dat in staat is om al uw haarproblemen effectief en intensief aan te pakken.
 • € 16,-Kleurverzorger - Een intense kleurverzorger die uw haarkleur helemaal oppept. Ideaal als kleur refresher tussen twee kleurbehandelingen in.

Wassen knippen stylen v.a. € 46,50*

We beginnen met een advies op maat, helemaal afgestemd op uw wensen, haarkwaliteit en haarstructuur. Vervolgens geven we u een ontspannende Kerastase wasmassage en wordt u haar mooi in model geknipt. Met een borstel, krultang of stijltang zorgen we ervoor dat u haar in model wordt gebracht en dagenlang mooi blijft zitten.
Inclusief hitte beschermende producten, en het gebruik van verzorgende producten & styling producten van hoge kwaliteit.

* Er wordt een toeslag berekend op basis van haarlengte, dikte van het haar en eventuele aanwezigheid van trenzen of extensions.

Wassen knippen blowen v.a. € 38,00

Na een advies op maat wordt uw haar gewassen middels een ontspannende Kerastase wasmassage. Vervolgens wordt u geknipt door één van onze topstylisten en wordt uw haar gedroogd en met de handen in model gebracht.

Nieuwe coupe knippen v.a. € 60,- *

Vindt u het tijd voor een fris en nieuw kapsel? Aan de hand van de laatste trends knippen u een nieuwe coupe. Wij houden rekening met uw kaaklijn en gezichtsvorm, zodat uw nieuwe kapsel perfect aansluit bij uw gelaat. Vervolgens brengen we het haar mooi in model met behulp van styling tools zoals een borstel, krultang of stijltang zodat uw haar nog dagenlang mooi in model blijft zitten.

* Er wordt een toeslag berekend op basis van haarlengte, dikte van het haar en eventuele aanwezigheid van trenzen of extensions.

Wassen stylen v.a. € 35,-

Na een advies gesprek ontvangt u een ontspannende Kerastase wasmassage. Nadat het haar is gedroogd, wordt het het met behulpt van styling tools (borstel, stijltang, krultang) in model gebracht.
Excl. Opsteken van het haar. Zie Styling voor de prijzen van opsteken.

Omvormen v.a. € 60,-

Uw haarstructuur veranderen, bijvoorbeeld van krullend naar stijl, van stijl naar krullend of juist een speelse slag? Het is allemaal mogelijk middels omvormen. De behandeling is inclusief advies, knippen en stylen. Laat u adviseren door een van onze topstylisten.

Olaplex€ 30,-

Uw haar blonderen zonder schade toe te brengen aan uw haar? Dat kan met Olaplex. De unieke formule herstelt beschadigde zwavelbruggen in het haar en zorgt hierdoor voor een blijvend resultaat, zowel voor, tijdens als na de behandeling.

Keratine behandeling (Kebelo) v.a. € 255,-

Onhandelbaar en pluizig haar? Wij hebben de oplossing! De keratine behandeling maakt het haar voor een langdurige periode anti-pluis door middel van een natuurlijke vitamineboost. Het maakt uw haar zachter, handelbaarder en sneller & gemakkelijker in model te brengen.

Tanino Behandeling € 100,- per uur

Tanino betekent: verzorgd, steil haar met een extreem diepe glans, beschermd door een natuurlijk, in water oplosbaar eiwit/proteïne.

Tanino Smoothing Therapy bevat een eiwit/proteïne dat na ongeveer twintig wassingen vanzelf uit het haar verdwijnt, zonder dat het de natuurlijke haarstructuur beïnvloedt.

Kerastase behandeling v.a. € 30,-

Na een haar- en hoofdhuid diagnose door middel van onze microscoop, kiezen we een Kerastase ritueel dat past bij uw haarbehoefte. We maken gebruik van ingenieuze tools waardoor de verzorgingsproducten nóg beter worden opgenomen. Geniet van optimale verzorging en een totale ontspannende beleving.

Dames haircolor

Notitie: Haarstudio Arits maakt gebruik van ammoniakvrije kleuren. Onze verf is gemaakt op basis van een voedende en extra verzorgende olie. Onze haarkleuring zal uw haar een echte boost geven!

Uitgroei kleuren (tot 3cm) v.a. € 39,50

Kleuradvies, inzetten van de uitgroei kleuring, uitspoelen.

Basiskleuring v.a. € 39,50

Kleuradvies, inzetten van de basiskleuring, uitspoelen.

Volledige kleuring (uitgroei + rest van het haar) v.a. € 50,00

Kleur advies, inzetten kleuring in uitgroei, inzetten kleuring in lengten en punten, uitspoelen. Hierbij kunt u eventueel kiezen voor twee verschillende kleuren die mooi op elkaar zijn afgestemd. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren.

Aveda kleuring (95% natuurlijk)v.a. € 45,00

De haarkleuring van Aveda geeft uw haar lange tijd een prachtige kleur en een ongeëvenaarde glans.

Highlights/lowlights Per folie: v.a. € 2,75

Highlights zijn lichte lokjes die zowel in natuurlijk haar als in geverfd haar kunnen worden gezet. Lowlights zijn donkerdere lokjes. Het toevoegen van high- of lowlights geeft een extra dimensie aan uw haarkleur. De kleur wordt sprekender en het haar lijkt voller.

Folie soleil v.a. € 31,-

Met deze creatieve kleuring krijgt u een sprekend kapsel met een multidimensionale kleur die vooral in (zon)licht schitterend oplicht. Afhankelijk van uw haarkleur worden de kleuren bepaald van de high- en lowlights.

Full head folie soleil: highlights/lowlights folies in het gehele haar.

Kort: v.a. € 61,- Middel: v.a. € 71,- Lang: v.a. € 81,-

¾ head: highlights/lowlights folies rondom het gehele hoofd (bovenkant & onderkant), zodat ook bij een opgestoken kapsel de high- en lowlights mooi zichtbaar zijn

Kort: v.a. € 46,- Middel: v.a. € 53,50 Lang: v.a. € 61,-

Bijwerken van een full head folie soleil op strategische plaatsen kan voordelig met een ½ head folie soleil.

Kort: v.a. € 31,- Middel: v.a. € 36,- Lang: v.a. € 41,-

Balayage techniek v.a. € 41,-

Een blonde kleuring die aan de aanzet donkerder is en geleidelijk naar de punten toe steeds lichter wordt. Dit geeft een natuurlijke en subtiele sunkissed look.

Kort: v.a. € 41,- Middel: v.a. € 65,- Lang: v.a. € 75,-

Colorshine v.a. € 36,-

Colorshine is een mooie glans behandeling (zonder chemische bestanddelen) die uw huidige kleur opfrist. Het maakt de kleur mooier en geeft een extra dimensie aan uw haarkleur.

Let op: dit is géén volledige kleuring.

Milkshake

Milkshake is een kleurveredeling van uw highlights of haarkleur in verschillende nuances. De milkshake verzorgt uw haar en geeft het extra veel glans.

Kort: v.a. € 15,- Middel: v.a. € 26,- Lang: v.a. € 35,-
Dames Haarverlenging

Wij bieden diverse oplossingen op het gebied van haarverdikking en haarverlenging. Afhankelijk van uw haarstructuur, haarconditie en uw wensen bepalen wij de perfecte oplossing voor u. Wij werken alleen met producten van de hoogste kwaliteit, van bekende merken zoals onder andere Balmain, Hair4You, Hair dreams, Hairworkxx, Hairtalk & Great lengths.

Vraag onze topstylisten voor meer informatie en maak een afspraak voor een vrijblijvend gratis adviesgesprek.

Styling

Quickstyling v.a. € 36,-

Wilt u snel voorzien worden van een mooi en stijlvol kapsel? Dat is mogelijk met QuickStyling! Kom met gewassen en gedroogde haren en wij kunnen uw kapsel in een half uur tijd volledig upgraden naar een schitterende en trendy coupe. U heeft de keuze uit de volgende looks:

Classic blow out
Chignon
Victoria's Secret waves
Super straight
Faux bob
Vlecht variatie
Perfect Ponytail

Feestkapsel / galakapsel v.a. € 60,-*

Heeft u binnenkort een feest of een gala en wilt u mooi gestyled voor de dag komen? Kies dan voor het feestkapsel / galakapsel. Aan de hand van uw wensen laten we onze creativiteit spreken en creëren wij een perfect feestkapsel. U ontvangt persoonlijk advies aan de hand van uw wensen, uw gezichtsvorm en uw haarstructuur.

* Afhankelijk van haarlengte en wensen

Metamorphose

Heeft u altijd al eens iets helemaal anders willen doen met uw haar? Is het tijd voor een compleet nieuw kapsel en een andere make-up look, maar durft u de stap niet goed te zetten? Het metamorfose team van Arits staat voor u klaar! Na een persoonlijk advies op het gebied van kapsel, haarkleur, make-up, wenkbrauwen en styling, bieden we u een complete metamorfose. Één van onze topstylistes staat speciaal voor u klaar.

Kort: € 199,- * Middel: € 220,- * Lang: € 299,- *

* Meerprijs bij haarverlenging, ontkleuren, ontkrullen en keratine behandeling.

Beauty

Wenkbrauwbar

Bij Arits Beauty kunnen we de perfecte wenkbrauwen creëren aan de hand van de laatste trends en uw eigen wensen. Aan de hand van uw gelaat bepalen we de ideale wenkbrauwvorm voor een krachtige uitstraling. Voor een super strak resultaat kunnen de wenkbrauwen geverfd worden. Wanneer uw wenkbrauwen ongelijk zijn, dan kunnen we de dunste wenkbrauw laten bijgroeien door middel van een speciaal grow-plan. Bij Arits Beauty gaan we voor een mooi resultaat op de lange termijn!

 • € 8,50Wenkbrauwen epileren
 • € 8,50Wenkbrauwen kleuren
 • € 17,00Wenkbrauwen epileren en kleuren
 • € 13,95Wenkbrauwen nieuw model epileren
 • € 69,95Wenkbrauw serum voor vollere wenkbrauwen

Wimperbar

Wimper Serum € 69,95

Bent u van nature niet gezegend met volle en lange wimpers? Met behulp van ons wimper serum is dit wél mogelijk! Na 6 weken dagelijks gebruik is er zichtbaar resultaat, en in de meeste gevallen zelfs al eerder. Gun uzelf mooie volle wimpers bij Arits Beauty.

Everlash Wimperverlenging v.a. € 25,-

Wilt u een extra mooie oogopslag voor een feestje of andere speciale gelegenheid? Laat uw ogen stralen met Everlash wimperverlenging. U kunt kiezen voor wimperverlenging van de gehele wimpers, of alleen in de buitenste ooghoeken. Onze beauty specialisten adviseren u graag.

Make-up

Een complete make-up look is mogelijk bij Arits Beauty. Wij werken met hoogwaardige make-up producten en -technieken waarmee wij een complete make-up look kunnen verzorgen.

Quick dag make-up € 25,-

Een neutrale make-up voor een natuurlijke en stralende look (exclusief wimpers).
Kom met een schoon gezicht zonder make-up.

Airbrush dag make-up € 100,-

Een neutrale dag make-up met een flawless finish (inclusief wimpers).
Kom met een schoon gezicht zonder make-up.

Avond make-up incl. wimpers€ 50,-

Wij halen uw reeds aanwezige make-up eraf en voorzien u van een mooie avond make-up inclusief zwaardere ooglook met everlash wimpers, voor bijvoorbeeld een avondje uit, feest, gala of een andere speciale gelegenheid.

Bruidsmake-up

Hiervoor verwijzen we u graag door haar het speciale bruidsarrangement

Bruidsarrangement

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk flawless uitzien. Arits is gespecialiseerd in bruidsstyling zodat u op uw mooist bent wanneer u het ja-woord geeft. Wij maken gebruik van de meest moderne technieken, zoals bijvoorbeeld airbrush make-up, voor een schitterend eindresultaat.

Wij zijn gespecialiseerd in de Westerse, Indiase, Marokkaanse & Aziatische bruid.

Compleet bruidsarrangement € 399,-

De bruidsstyliste van Arits neemt uw complete haar- en make-up look voor haar rekening.
Dit arrangement is inclusief:

Proefsessie (2 uur)
 • Gezichtsanalyse en advies
 • Proefkapsel & proefmake-up (incl. airbrush make-up)
 • Evt. stijladvies met betrekking tot accessoires en sieraden icm uw haar & make-up, voor een perfecte bruidslook.
Wedding day (2 uur)
 • Bruidskapsel & bruidsmake-up
  Inclusief: haarproducten, volumevullingen, haaraccessoires zoals speldjes en/of curlies, airbrush make-up, wimpers en het gebruik van hoogwaardige make-up producten
Bij alle arrangementen : haartrenzen te koop of te huur voor de trouwdag. Prijs op aanvraag.

Make-up arrangement € 225,-

Onze bruidsstyliste zorgt voor een complete make-up look, gebaseerd op uw wensen en uw gezichtsvorm.
Dit arrangement is inclusief:

Proefsessie
 • Gezichtsanalyse en advies
 • Proefmake-up
 • Evt. stijladvies met betrekking tot sieraden en accessoires in combinatie met uw make-up look
Wedding day
 • Bruidsmake-up
  Inclusief: airbrush make-up, wimpers en het gebruik van hoogwaardige make-up producten

Bruidskapsel arrangement € 225,-

Onze haarstyliste creërt een mooi bruidskapsel aan de hand van uw wensen en uw gezichtsanalyse.
Dit arrangement is inclusief:

Proefsessie
 • Gezichtsanalyse en advies
 • Proefkapsel
 • Evt. stijladvies op het gebied van sieraden en accessoires die uw bruidslook compleet maken
Wedding day
 • Bruidskapsel
  Inclusief: haarproducten, volumevullingen, haaraccessoires zoals speldjes en/of curlies

Last minute bruidsstyling € 255,-

Heeft u last minute een bruidsstyliste nodig die uw haar en make-up verzorgt? We bieden het complete bruidsstyling pakket excl. proefsessie aan zodat u schitterend op de grote dag zult verschijnen.

Wedding day
 • Bruidskapsel & bruidsmake-up
  Inclusief: haarproducten, volumevullingen, haaraccessoires zoals speldjes en/of curlies, airbrush make-up, wimpers en het gebruik van hoogwaardige make-up producten

Ambulante / aan huis service

Wilt u dat de bruidsstyliste van Arits naar u toe komt? Dat is mogelijk! De kosten hiervoor zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Touch up (alleen icm bruidsarrangement compleet)

Mocht u een touch-up willen, dan is dit uiteraard mogelijk. Dit houdt in dat u gedurende uw trouwdag van kapsel en/of make-up verandert, of dat uw bruidskapsel / bruidsmake-up wordt bijwerkt, bijvoorbeeld voor het grote feest in de avond. Erg leuk voor de foto's!

 • Bruid Kapsel & Make-Up € 135,50
 • Bruid Kapsel kort haar € 59,-
 • Bruid Kapsel lang haar € 69,-
 • Bruid Make-up € 75,-
 • Touch Up bruidsgasten (alleen i.c.m. touch-up bruid) v.a. € 62,-
Volumesystemen

Arits is gespecialiseerd in het oplossen van haarproblemen zoals kaalheid en haaruitval. Wij bieden diverse oplossingen op maat en wij werken uitsluitend met producten en merken van de hoogste kwaliteit, onder andere Hair4You, Nanogen en Balmain.

Vraag onze topstylisten voor meer informatie en maak een afspraak voor een vrijblijvend gratis adviesgesprek.

Hair4You

Hair4You biedt diverse soorten haarwerken en pruiken van topkwaliteit. Door de unieke bevestigingsmethode gaat het haarwerk volledig op in uw eigen haar. Meer informatie hierover? Bezoek de website of vraag onze topstylisten in de salon.

Pruiken

Heeft u last van haarverlies of dun haar? Dan kunt u bij Haarstudio Arits terecht voor een pruik. Wij maken maatwerk pruiken van echt haar of van synthetisch haar. Wilt u meer informatie hierover? Bezoek onze website of maak meteen een afspraak met een van onze topstylisten.

Haartrenzen

Wilt u mooi, vol en lang haar? Dan zijn haartrenzen van Haarstudio Arits de oplossing. Deze haarstukken blijven tot 8 weken zitten en kunnen worden hergebruikt. Topkwaliteit haartrenzen bij Haarstudio Arits geven een natuurlijk resultaat en beschadigen uw eigen haar niet! Maak een afspraak met een van onze haarspecialisten.

Extensions

Uw haardos verlengen en/of meer volume geven? Dat kan met hairextensions. U kunt kiezen voor extensions van echt haar of extensions van synthetisch haar. Bespreek uw wensen met de gediplomeerde haarspecialisten van Haarstudio Arits en wij geven u de volumineuze haardos waarvan u altijd al heeft gedroomd.

Heren

Heren wassen knippen Vanaf € 32,00

Na een advies op maat van onze topstylist(e) ontvangt u een ontspannende wasmassage. Hierna wordt uw haar mooi in model geknipt en tenslotte gestyled met behulp van diverse stylingtools.

Optioneel: Cover 5€ 37,50

Haarkleuring voor mannen, 5 minuten inwerking, natuurlijk effect. Geschikt voor elke haarkleur.

Heren Wassen knippen stylen Vanaf € 37,-

Na een advies op maat van onze topstylist(e) ontvangt u een ontspannende Kerastase wasmassage. Hierna wordt uw haar mooi in model geknipt en tenslotte gestyled met behulp van diverse stylingtools. Als finishing touch wordt het haar gefixeerd met een haarproduct dat past bij uw haarstructuur.

Extra : Japanse wasmassage € 15,-

15 minuten lang een ontspannende Japanse wasmassage om helemaal te onthaasten.

Voor de kids

Jongens & meiden – wassen, knippen & eventueel stylen.

 • € 23,- ( Styling: €16,- toeslag)0-4 jaar
 • € 25,- ( Styling: €16,- toeslag)5-12 jaar
 • € 28,45( Styling: €16,- toeslag)13-16 jaar
Copyright © 2018 - Arits.nl - Privacy Policy
Naar boven