Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Kerastase

Wat betreft haarverzorging en flexibele styling is Kerastase het beste van het beste. Continue brengt Kerastase nieuwe producten op de markt die zorgen voor de beste haarverzorging. Niet voor niets staan Kerastase producten al sinds 1964 aan de top. Kerastase producten bieden voor ieder haarprobleem een oplossing, bijvoorbeeld voor haaruitval. Een behandeling met Kerastase producten zorgt bovendien voor een langdurig effect.

Kerastase bij haaruitval

Heeft u last van haaruitval, dan kunnen Kerastase producten uw haar van binnenuit transformeren voor een langdurig effect. Bovendien wordt hergroei in geval van kaalheid mogelijk gemaakt. Uw hoofdhuid raakt weer in balans en hierdoor kan de haargroei bevorderd worden.

Kerastase kapper Arits

Bent u op zoek naar een Kerastase kapper die uw haar kan behandelen? Arits: Hair, Beauty & Style is een Kerastase kapper. Problemen zoals haaruitval of roos worden opgelost dankzij Kerastase. Wilt u meer weten over Arits als Kerastase kapper en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van haaruitval? Neem dan snel contact met ons op.

Monique

" Vanaf de eerste minuut tot het verlaten van de zaak voelde ik me oprecht klant. Angela en haar team zorgen voor een echte belevenis : van de kleuranalyse tot de keuze van het ... "

Alle klantenreacties

Ria

" Ik ben al zeker 25 jaar klant bij Thijs. Eerst werkte hij in een kapsalon in Geldrop en is toen in Stramproy een eigen kapsalon begonnen met Angela.Ik ben bij Thijs blijven ko ... "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer