Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

In de media

Klik hier voor het volledige artikel.

Arits: Hair, Beauty & Style in de media:

Iedere vrouw is mooi!

Als u Haarstudio Arits in Stramproy binnenstapt, begint het genieten direct. Een hartelijke ontvangst, een heerlijk kopje versgemalen koffie en persoonlijke aandacht voor u en uw stijl. Of het nu gaat om het laten veranderen van uw kapsel of de haarkleur, het aanbrengen van make-up of omdat u om esthetische of medische redenen een maathaarwerk nodig heeft: bij Thijs en Angela en hun topteam van stylisten staan de klant en kwaliteit op nummer 1. En dat al ruim 25 jaar!

"Iedere vrouw is mooi"

Aldus Angela. van oorsprong Duitse topstyliste en make-up-artist. Angela heeft als styliste gewerkt voor onder andere Popstars in Duitsland en Berlin Fashion Week. "Onze kracht is, door middel van het juiste advies, de perfecte coupe creeëren met daarbij de juiste nuances in kleur. Hiermee accentueren wij de meest opvallende facetten van uw persoonlijkheid en geven wij u de styling die bij u past", vertelt de charmante Angela. "Ook de wenkbrauwen en make-up vertellen veel over uw uitstraling en daarom is het belangrijk deze de perfecte vorm en kleur te geven, zodat het één geheel vormt. Stralend en natuurlijk mooi zijn, ieder moment van de dag: dat vinden wij belangrijk."

Hair 4 You / haarwerken / Easy length-systemen

Wilt u haarlengte en volume? Dan is het Easy length-systeem het beste voor u. Dit zijn haren van Europese kwaliteit tegen de beste prijs. Heeft u weinig haar of geen volume boven op het hoofd? Dan is een andere specialiteit, het Hair 4 You-systeem van Arits Haarstudio, het beste voor u. Interesse? Vraag ons voor een vrijblijvend advies. Lees meer op deze website.

Monique

" Vanaf de eerste minuut tot het verlaten van de zaak voelde ik me oprecht klant. Angela en haar team zorgen voor een echte belevenis : van de kleuranalyse tot de keuze van het ... "

Alle klantenreacties

Ria

" Ik ben al zeker 25 jaar klant bij Thijs. Eerst werkte hij in een kapsalon in Geldrop en is toen in Stramproy een eigen kapsalon begonnen met Angela.Ik ben bij Thijs blijven ko ... "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer