Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Make-up advies & verzorging

Bij Arits: Hair, Beauty & Style verzorgen wij graag uw make-up voor uw bruiloft maar ook make-up voor andere speciale gelegenheden. Onze topvisagisten staan voor u klaar om u persoonlijke make-up advies te geven of als u uw make-up wilt laten doen. De producten uit de salon worden allemaal zorgvuldig gekozen op basis van uw wensen en look.

Bruidsmake-up

Een perfecte huwelijksdag is niet compleet zonder een gestyled kapsel en mooie bruidsmake-up. Het team van Arits verzorgd graag uw make-up op deze speciale dag. Samen met u wordt gekeken naar de mogelijkheden. Zo wordt er een kleurenanalyse gedaan en vanuit daar een kleuradvies gegeven. Bij bruidsmake-up is het belangrijk dat de make-up de hele dag blijft zitten en geschikt is voor zowel overdag en s' avonds als voor de foto's. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden de kleur van uw bruidsjurk en uw kapsel zodat u een perfect uitziend plaatje vormt op de grote dag.

Dagmake-up & andere gelegenheden

Heeft u iets te vieren, een fotoshoot of wilt u uzelf verwennen met mooie dagmake-up, dan kunt u ook terecht bij onze salon. Bij ons kunt u uw make up laten doen door een team van specialisten. Uiteraard wordt er rekening gehouden met al uw stijl en kleurwensen. Aan de hand van uw persoonlijke uiterlijke kenmerken en voorkeuren krijgt u vervolgens een passend advies en een verzorgde look.

Een compleet gestylede look

Professionele make-up maakt het plaatje compleet op uw bruiloft of als een naar een feestelijke gelegenheid gaat. Naast het laten doen van make-up en make-up advies, kan ook uw kapsel  gestyled worden en bijvoorbeeld uw wenkbrauwen geëpileerd worden. Uw look is onze specialiteit en wij verzorgen met alle plezier uw make-up, kapsel en uiterlijk.

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer