Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Kapsalon Arits: Hair, Beauty & Style te Stramproy in gemeente Weert

Stramproy, gemeente Weert, is de thuisbasis van Kapsalon Arits. Kwaliteit, innovatieve technieken en een persoonlijke service staan al vele jaren centraal in deze high-end haarsalon. De mogelijkheden op het gebied van haarstyling en beauty zijn als eindeloos te bestempelen. Bij Haarstudio Arits kunt u erop vertrouwen dat de kappers hier de laatste trends en meest actuele knip-technieken gebruiken om u een persoonlijk en trendy kapsel aan te meten.

Professionele kapper in omgeving Weert, Limburg

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en persoonlijke haarsalon in Midden Limburg? Haarstudio Arits is de kapsalon in omgeving Weert die u zoekt. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van haarstyling, kunnen we u zeker van dienst zijn. Onze topstylistes kunnen niet alleen goed adviseren, we kunnen uw droomkapsel daarna ook in praktijk brengen. De stylistes in onze kapsalon nabij Weert worden voortdurende bijgeschoold en zijn dus op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van kleuren en knippen.

Een team met kapper topstylisten

De salon is in 1988 geopend door Thijs Arits. Door de jaren heen heeft hij een professioneel team van topstylist kappers om zich heen verzameld en is daarmee een van de beste kappers in omgeving Weert geworden. Tegenwoordig runt hij de salon samen met Angela Reuter, van oorsprong Duitse topstyliste die als haarstyliste en make-up artist werkzaam is geweest bij de Duitse versie van Popstars en Berlin Fashion Week.

Arits Hair – Beauty – Style

Wilt u een snit en kleur die perfect past bij uw haarstructuur, gezichtsvorm en uw persoonlijkheid? Zoekt u een professionele kapsalon in de omgeving van Weert, Limburg, alwaar u terecht kunt voor de laatste trends op het gebied van haarmode? Zoekt u een kapsalon die méér doet dan alleen haarstyling?

Arits Hair – Beauty – Style is de kapsalon waarnaar u op zoek bent. 

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer