Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Kleurspecialisten van Arits: Hair, Beauty & Style 

Uw haar kleuren of een haarkleur kiezen is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. De juiste haarkleur accentueert de beste eigenschappen van uw gezicht en geeft zelfs vorm aan uw gehele presentatie.

Haarkleur kiezen

Wanneer we een haarkleur kiezen, is de huidtint hierbij leidend. De haarkleur dient goed bij de huiskleur te passen. Haarstudio Arits mengt eigen kleurtinten zodat een haarkleur op maat gecreëerd wordt die het beste bij u past. Middels de nieuwste technieken en geavanceerde kleurproducten creëren we kleureffecten die de haarkleur nog langer levendig en sprankelend houden.

Onze kleurtechnieken

Om haren te kleuren kan er gebruik worden gemaakt van diverse technieken. Onze kleurspecialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends in kleuren. We gebruiken enkel hoogwaardige producten en zijn o.a. gespecialiseerd in de volgende kleurtechnieken:

  • Dip dye: kleurtechniek waarbij het kleuraccent gelegd wordt op de punten. Er is een groot kleurverschil tussen de punten en de rest van het haar, waardoor het lijkt alsof de punten in een pot verf 'gedipt' zijn. De overgang van de punten naar de rest van het haar is scherp.
  • Ombre: kleurtechniek waarbij het kleuraccent gelegd wordt op de punten, waardoor uitgroei geen rol speelt. De overgang van de punten naar de rest van het haar is geleidelijk en vaak worden natuurlijke kleuren gebruikt.
  • Freelights: een techniek in kleuren waardoor het natuurlijke oplichtende effect van blond haar (stone-washed blondnuances) gecreëerd wordt

Al deze technieken vragen om speciale vaardigheden en kleurkennis welke de kappers van Arits: Hair, Beauty & Style  bezitten!

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer