Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Tape Extensions

Tape extensions nu ook in Limburg bij Arits Strampoy - Weert. Tape extensions zijn de nieuwste trend. New York, Parijs, Londen, in alle grote modesteden ter wereld gebruiken stylisten deze geweldige band uitbreidingen. Ik wil u in deze blog dan ook graag kort meenemen in de wondere wereld van tape extensions.

Mijn naam is Angela. Ik ben nu creative director bij Arits Hairstyle & Beauty in Stramproy - Weert. Daarvoor heb ik over de hele wereld ervaring opgedaan, ondermeer bij diverse high end haarsalons en ook achter de coulissen op de catwalk bij grote shows. “Haar” en vooral dus het bereiken van het optimale resultaat bij het haar van een klant is mijn passie.

tape extensions

Velen onder ons zijn op zoek naar het gevoel van en weelderig haardos. Helaas is dit met het eigen haar niet voor iedereen bereikbaar. Tape extensions ontdekte ik enkele jaren geleden in Duitsland. Ik kwam al snel tot de ontdekking dat met dit product veel meer mogelijk was dan enkel het opsteken van het haar. Bij het knippen van een bob bijvoorbeeld ontbreekt vaak helaas voldoende body van het eigen haar aan de voorzijde teneinde juist die uitstraling te creëren die essentieel is bij dit model. Met tape extensions is dit probleem in een oogwenk opgelost. Met 3 tot 5 tape extensions creëer ik heel makkelijk de coupe die u altijd heeft gewild.

De tape extensions vallen schitterend en er is echt geen onderscheid te ontdekken met uw eigen haar. Het enige wat mensen zullen zeggen “ Wauw wat heb je gedaan, je haren zitten geweldig!” Dat is wat iedereen wil horen, toch?

Het systeem is makkelijk. De tape extensions zijn 2 a 3 cm breed en worden middels een flinterdun lijmlaagje met uw echte haren verbonden. Ze liggen volledig plat op het hoofd en niemand kan deze zien zitten. Het eigen haar valt eroverheen. Je kunt er gewoon mee douchen en zwemmen en zelfs naar de sauna.

Na 5 tot 6 weken, het eigen haar is dan immers gegroeid, worden de extensions eruit gehaald en kunnen deze weer opnieuw worden geplaatst. Dit verwijderen en opniuw aanbrengen kan met dit type extensions maximaal 3 keer worden herhaald.

Daarnaast is een voordeel van deze techniek dat men gemakkelijk alle kleuren kan aanbrengen die wenselijk zijn en snel kan wisselen. Dit zonder belasting van het eigen haar. Het haar hoeft niet telkens opnieuw te worden gekleurd en blijft daardoor langer gezond. Op dit moment is het kleuren van haar in pasteltinten erg in trek. Vaak is het zo dat het gewenste effect maar 2 weken in stand blijft. Dit is met tape extensions niet het geval, nu de kleur veel langer blijft gewaarborgd. Verder zijn deze extensions natuurlijk ook geschikt voor verlenging van het eigen haar. 

Niet alleen ik, maar ook de mensen die dit hebben geprobeerd zijn laaiend enthousiast over dit product. Laat u, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht,  gerust vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die wij bieden. Iedereen verdient het zich happy te voelen met een mooie haardos.

Tot snel bij Arits!

Groetjes Angela

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer