Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Olaplex in Limburg bij Arits Hair, Beauty Style

Wilt u blondere haren zonder de gebruikelijke schade aan het haar die optreedt bij blonderen? Dat kan met Olaplex in Limburg bij Arits Hair, Beauty Style!

Beschadigd haar is normaal gesproken een veel voorkomend bijeffect van blonderen, maar met de introductie van Olaplex is dit verleden tijd.

Wat doet Olaplex precies?

Olaplex is eigenlijk één actief ingrediënt. Doordat zwavelbruggen in het haar worden gebroken door intensieve kleurbehandelingen zoals blonderen, raakt het haar beschadigd. Olaplex is in staat de verbroken zwavelbruggen op te sporen én te herstellen, waardoor het haar weer wordt hersteld naar de oorspronkelijke staat. Olaplex kan dit vóór, tijdens en na de behandeling bewerkstelligen. Het werkt bij zowel thermische als chemische behandelingen.

Blijvend resultaat!

Vaak bieden herstelproducten slechts een kortstondig resultaat. De resultaten van Olaplex zijn echter blijvend! Het is een uniek product (ontwikkeld op basis van 8 patenten) dat geen sulfaten, olie, ftalaten, aldehyden, DEA of olie bevat. Daarnaast is Olaplex niet getest op dieren. Het is dus een verantwoorde keuze!

Bij Arits Hair Beauty Style in Limburg is Olaplex geïntroduceerd, en we zijn erg onder de indruk! We hebben enkele intensieve trainingen gevolgd zodat we Olaplex in Limburg kunnen aanbieden. Nu kunt u met een gerust hart uw haar laten blonderen zónder dat het beschadigt.

Kies voor blondere, glanzende én gezonde haren met Olaplex in Limburg bij Arits Hair, Beauty, Style!

Resultaten

Bekijk de verbluffende resultaten van Olaplex:

Monique

" Vanaf de eerste minuut tot het verlaten van de zaak voelde ik me oprecht klant. Angela en haar team zorgen voor een echte belevenis : van de kleuranalyse tot de keuze van het ... "

Alle klantenreacties

Ria

" Ik ben al zeker 25 jaar klant bij Thijs. Eerst werkte hij in een kapsalon in Geldrop en is toen in Stramproy een eigen kapsalon begonnen met Angela.Ik ben bij Thijs blijven ko ... "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer