Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Hair contouring in Limburg

Hair contouring in Limburg

Een nieuwe trend op het gebied van haarkleuring is hair contouring  . Dit is een schitterende combinatie tussen bruin en blond haar, met een zeer natuurlijke overgang. De kleurspecialisten van Arits Hair | Beauty | Style kunnen u voorzien van een prachtige kleur die volledig aansluit bij uw gezichtsvorm & haarkleur.

Contouring is een welbekende make-up techniek, maar nu wordt deze techniek ook toegepast in haarkleuring. Door gebruik te maken van hair contouring, zullen de juiste punten benadrukt worden en wordt elke vorm van het gezicht verfraaid. Het komt neer op spelen met licht en schaduw, en dit is een techniek die de kleurstylisten van Arits Hair | Beauty | Style volledig onder de knie hebben. Wij kunnen u voorzien van de perfecte Bronde tint die past bij uw gezichtsvorm en haarkleur.

De Arits Hair | Beauty | Style hairstylist zal verschillende diktes lokken in diverse kleurtinten kleuren, zodat de gezichtsvorm optisch wordt verbeterd. Zo worden lichte kleuren gebruikt om het volume te vergroten en de aandacht te trekken terwijl donkere tinten zorgen voor de schaduw en minder volume.

Breed gezicht?

Een breed gezicht kunnen we optisch langer laten lijken door de lichte accenten bovenop en  aan de punten van het haar te plaatsen. De donkere tinten zullen aan de zijkant worden  toegepast zodat er een schaduweffect wordt gecreëerd.

 

Lang gezicht?

We kunnen een lang gezicht optisch breder maken door de donkere tinten aan de bovenkant,  rond de nek en op een deel van de haarpunten toe te passen. Langs de kaaklijn wordt het  haar lichter gekleurd: deze highlights zorgen voor meer volume op deze plek en maken het  gezicht optisch breder.

 

Hartvormig gezicht?

De Arits Hair | Beauty | Style hairstylisten kunnen een hartvormig of driehoekig gezicht  meer in balans brengen door de onderkant te verbreden en de bovenkant te versmallen. Een  ombre of sombré is ideaal voor mensen met een dergelijke gezichtsvorm, omdat de  bovenkant donkerder is en de onderkant lichter.

 

Bent u benieuwd wat we voor uw gezichtsvorm kunnen betekenen met de nieuwe, trendy Bronde kleuring? Maak een afspraak bij Arits Hair | Beauty | Style en laat u verrassen door het mooie, uitgebalanceerde kleurresultaat

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer