Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

De haarkleur specialisten

Arits Hair | Beauty | Style is een echte specialist in haarkleuring. Wij zijn de echte early adopters op het gebied van de nieuwste kleurtrends. Op het moment dat de nieuwe kleurtrends nét van de internationale catwalks komen, kunt u bij ons al terecht om uw kapsel volledig in lijn met deze laatste trends te laten kleuren.

Ook qua technieken zijn we volledig op de hoogte. U kunt erop vertrouwen dat we u een schitterend kapsel geven dat met de meest innovatieve technieken tot stand is gekomen. Wij gaan voor het allermooiste resultaat en zijn pas tevreden wanneer u dit bent!

De meest innovatieve technieken

Strobing, balayage, bronde, rose blonde, rose brown hair, opal hair, babylights, ombre, freelights, flashlights... De mogelijkheden bij Arits Hair | Beauty | Style zijn eindeloos! Uiteraard gaan we samen met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Onze haarkleur specialisten zullen u vervolgens adviseren op het gebied van de perfecte kleur en ook uitleggen hoe we deze gaan aanbrengen. Vervolgens gaan we aan de slag om de haarkleur te bereiken die u voor ogen heeft.

Onze haarkleur specialisten staan voor u klaar

Vroeger was een haarkleuring een ware aanslag op uw haar. Dat is verleden tijd! De gezondheid van het haar staat voorop, dus als haarkleur specialisten vinden we het dan ook extra belangrijk dat uw haar in een opperste conditie blijft. We maken daarom gebruik van verzorgende haarkleuringen met minder schadelijke stoffen. Zo kunt u bij ons terecht voor AVEDA haarkleuring met tot wel 96% natuurlijke ingrediënten. Uw haar krijgt niet alleen een mooie, langhoudende kleur, maar zal ook extra verzorgd worden. Daarnaast krijgt het haar een gezonde glans. Kortom: uw haar zal u dankbaar zijn!

Onze haarkleur specialisten werken tevens met Olaplex, dat u haar in top conditie brengt en houdt, zowel voor als na het kleuren. Lees hier meer over Olaplex.

De laatste trends op het gebied van haarkleuring? Bij Arits Hair | Beauty | Style bent u van harte welkom om dit zelf te ervaren.

Bekijk onze facebook pagina of ons portfolio voor een impressie.

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer