Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Bruidkapsels

Gefeliciteerd u gaat trouwen! Natuurlijk wilt u er op uw mooist uitzien op deze geweldige dag. Wij helpen jou graag bij het keizen van een bruidskapsel. Uw kapsel prachtig gestyled uw make-up helemaal in symbiose met uw persoonlijke stijl. Onze bruidsstylisten denken volledig met u mee en samen komen wij tot een geweldig resultaat, afgestemd op uw eigen, unieke persoonlijkheid.

Van bruidskapsels met sluier tot bruidskapsels met vlecht. Wij beloven jou altijd het mooiste en beste resultaat.

Adviezen voor de bruid

Op de mooiste dag van uw leven bent u als bruid het stralende middelpunt. Onze Bruidsstylisten dragen zorg voor uw bruidkapsel en bruidsmake-up. Ook vervullen zij een adviserende rol inzake bijpassende sieraden en accessoires, zodat alles tot een perfect geheel zal zijn.

Ervaren team van bruidsstylisten

Onze bruidsstylisten hebben veel ervaring met het stylen van bruiden op de mooiste dag van hun leven. U kunt een kijkje nemen op de website www.debruidsstylisten.nl, het speciale bruidsstyling onderdeel van Arits Hair Style Beauty. Wij zijn een gespecialiseerde "salon de coiffure", gevestigd in Stramproy (Limburg), dichtbij de Belgische grens. Onze clientèle is inmiddels internationaal. Het is mogelijk dat u thuis in uw vertrouwde omgeving wordt bezocht door uw bruidsstyliste, of u kunt een bezoek brengen aan de salon. Dit is aan u.

Een perfecte bruidslook

De producten waar wij mee werken zijn van absolute topkwaliteit en bestaan  uit 100% natuurlijke ingrediënten. Daarom kunnen wij garanderen dat uw make-up en kapsel de gehele dag onberispelijk zullen zijn. Neem eens contact met ons op. Wij doen u graag een persoonlijk aanbod en laten u graag voorbeelden zien. Informeer naar onze prijzen.


 

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer