Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Balayage haar

Onze eigen balayage haar techniek! Iedere schilder heeft zijn eigen stijl. Dat geldt ook voor de haarstylisten van Arits | Hair – Beauty – Style. Wij onderscheiden ons van andere haarstylisten door een eigen freehand techniek. In plaats van de gebruikelijke folies wordt het haar uit de losse hand gekleurd. Dit is ook wel bekend onder de naam balayage haar. Deze nieuwste kleuring techniek zorgt voor haar dat door de zon lijkt gekust (sun kissed hair). Balayage haar kan op élke haarkleur worden toegepast.

Voordelen van de balayage haar techniek

Het grote voordeel van deze freehand kleuring techniek is dat het haar op een zeer natuurlijke wijze wordt gekleurd. Meestal wordt gekozen voor een lichtere kleur, waardoor het lijkt alsof de zon het haar op natuurlijke wijze iets bleker heeft gemaakt. Het is echter ook mogelijk om met andere kleuren te werken. Het is zelfs mogelijk om met verschillende tinten te werken, voor een uniek en speels effect. Daarnaast is het effect van de balayage haar painting techniek veel zachter en minder heftig voor het haar dan bijvoorbeeld het bleken van het haar. Het effect is vergelijkbaar met een designerjurk: een volledig uniek kleurresultaat met verschillende schitteringen, iets dat bij de reguliere technieken niet mogelijk is.
Freehand kleuren is een heuse trend op het moment, maar Arits | Hair – Style – Beauty heeft ruim 16 jaar ervaring met deze balayage haar techniek. Aangezien het haar niet vanaf de wortel wordt gekleurd, kunt u iets langer wachten met het opnieuw laten inzetten van de kleuring. Er hangen dus alleen maar voordelen aan deze trendy kleurtechniek.

Een echt rode loper kapsel voor u?

Op de rode loper loopt menig celebrity al rond met een schitterende balayage haar look. Wilt u ook een mooie, speelse, glanzende coupe, alsof deze is gekust door de zon? Kom dan langs bij Haarstudio Arits en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer