Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Aveda Hair Beauty Style Limburg

Aveda Verzorgingsproducten nu ook bij Arits Weert - Stramproy

Aveda "The art and science of pure flowers and plant essences" voor perfecte hair beauty en style nu ook bij Arits in Stramproy.

“Aveda? Dat is toch zo’n geitenwollensokken bedrijf”. 

Dit is een veel gehoorde misvatting. Niets is namelijk minder waar. Aveda heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een exclusief en milieuvriendelijk luxe merk en heeft bovendien maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. 

Het fundament van de onderneming, verwoord in de kernwaarden en de missie zijn niet gewijzigd en “god zij dank” de personen die bekend zijn met Aveda verzorgingsproducten, weten dat zij waar voor hun geld krijgen. Het is in alle opzichten een schitterend product dat wij dagelijks met veel plezier in de salon gebruiken. 

Aveda is in onze ogen een onderneming met een missie die we juist nu,  in de tijd van wereldwijde opwarming van de aarde, echt nodig hebben. Aveda neemt niet alleen iets uit de natuur, maar geeft daarentegen iets terug aan de natuur en aan de mensen. Zo zijn de borsteltjes en de cosmeticapotjes bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede cola blikjes en de dop van de verftubes van…...Dat is toch gewoonweg geweldig! 

Aveda Limburg bij Arits

In verband met de aanstaande kerstperiode heeft Aveda een actie voor het klimaat.

Aveda ondersteunt moeders in Nepal. Deze sterke vrouwen vervaardigen papier voor de giftboxen van Aveda. Zo hebben de vrouwen inkomenszekerheid en worden zij geholpen zelfstandig en onafhankelijk te kunnen functioneren.  Tevens komt de actie ten goede van de dierenwereld. Wij zijn van mening dat Aveda in deze tijden waarin milieuvervuiling aan de orde van de dag is, een voorbeeld schept en dat willen wij ondersteunen. Wanneer eenieder van ons een kleine bijdrage levert aan de verbetering van het milieu, zou de wereld waarin wij leven een stuk gezonder worden en zouden we ons minder zorgen hoeven maken over de vraag hoe de toekomst van onze kinderen er zal uitzien.

Een betere wereld begint immers bij jezelf! 

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer