Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Haar laten verven bij Arits: Hair, Beauty & Style

Wilt u uw haren laten verven? Maar bent u er nog niet aan uit welke kleur u wilt? Bij het verven van het haar moet u goed opletten welke kleur het beste bij uw huidskleur past. Daarom is het van belang dat u zich laat adviseren door haarspecialisten. Voor het laten verven van uw haar zit u bij Haarstudio Arits goed. Of u nu uw haar donker, bruin, rood of blond wilt laten verven, onze haarspecialisten voorzien u altijd van een deskundig advies. We bepalen eerst het pigment in uw huid omdat het belangrijk is dat uw haarkleur perfect matcht met uw huidskleur en oogkleur. Voor het verven gebruiken we verschillende technieken zoals de Hombre techniek of de dip dye techniek.

Donker haar verven

Heeft u donker haar en wilt u dit lichter laten verven?  Het is vrij moeilijk om in één keer van heel donker naar heel licht te gaan en daarbij de kwaliteit van het haar te behouden. Daarom raden wij u aan om uw donker haar te verven door middel van enkele stappen. Bij elke stap wordt uw donker haar een tintje lichter geverfd, totdat u uiteindelijk op de gewenste kleur zit. Op deze manier worden droge en gespleten haarpunten zoveel mogelijk voorkomen. U kunt de tint van de blonde kleur zelf bepalen, dus u kunt uiteindelijk zo licht worden als u zelf wilt. Het is natuurlijk ook mogelijk om donker haar te verven in een donkere kleur, gewoon ter opfrissing van de kleur. Breng de glans en diepte in uw haarkleur terug door uw donker haar te verven in bijvoorbeeld een warme bruine tint. Wenst u uw donker haar te verven? Laat dit dan doen bij Haarstudio Arits!

Rood haar verven

Heeft u rood haar en wilt u dit graag donkerder of lichter verven? Of wilt u de kleur van uw haar opfrissen door middel van een nieuwe rode haarkleur? Bij Haarstudio Arits bent u helemaal aan het juiste adres wanneer het aankomt op rood haar verven. Het is natuurlijk belangrijk dat uw haar straks perfect matcht met uw huidskleur en oogkleur, dus daarom is het aangeraden om uw rood haar te laten verven door professionals. Haarstudio Arits heeft alle kennis bij de hand en wij kunnen u dus van een perfecte kleur voorzien. Wij kunnen uw rode haar verven op een deskundige wijze, met oog voor detail.

Bruin haar verven

Droomt u er van om uw bruine haardos te laten verven? Bij Haarstudio Arits verven wij uw bruine haar op een gezonde en verantwoorde manier. U kunt er ook voor kiezen om uw bruine haar blond te verven. Normaal gesproken is dit een ware aanslag op uw haar, maar bij Haarstudio Arits voorzien wij u van een fris blond kleurtje, op een zodanige manier dat uw haar er zo weinig mogelijk onder lijdt.  Wilt u uw bruine haar verven in een donkerdere kleur? Dit is geen enkel probleem. Bij Haarstudio Arits heeft u de keuze uit veel verschillende tinten, zowel warm als koel. Wij passen uw toekomstige haarkleur volledig aan op uw persoonlijke wensen. Bruin haar verven is een specialistisch klusje dat u zonder meer kunt overlaten aan de topstylisten van Haarstudio Arits.

Blond haar verven

Wilt u uw blonde haarbos laten verven? De haarspecialisten bij Arits zijn u graag van dienst. Bij Arits kunt u zich goed laten adviseren over blond haar verven, zodat u de salon verlaat met een prachtige coupe. Één van de tips die wij u kunnen meegeven voor het verven van blond haar: Wanneer u kiest voor een donkerdere kleur, dan is het beter om niet meteen een uitgesproken warme of koele tint te kiezen. Het haar kan bij een te koele kleur groenig worden, en bij een warme kleur kan het haar oranje worden. Van deze kennis en méér zijn onze haarstylisten allemaal op de hoogte. Natuurlijk blond haar verven doet u dus bij een echte specialist zoals Arits: Hair, Beauty & Style !

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer