Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Ontdek flip in hair

Flip-In haar is de nieuwste revolutie op het gebied van haar extensions. Flip In is de snelste en makkelijkste manier om uw haar binnen een handomdraai tot een weelderige haardos te toveren. Deze extensions hebben als voordeel dat ze géén schade aan uw eigen haar veroorzaken. Het werkt in tegenstelling tot alle andere methodes met een doorzichtige draad over uw hoofd. Flip in hair is gemaakt van 100% menselijk haar en is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u uw haar geheel stijlen zoals u normaal doet.

Zelf, gemakkelijk en snel

Flip In haar kunt u eenvoudig zelf en snel inzetten. Geniet van een lange haren tijdens een avondje uit of een volle bos krullen voor een bijzondere dag. Maar ook wanneer u een kort kapsel wilt afwisselen met een lang kapsel. Kunt u kiezen voor de Flip In die bij Haarstudio Arits aanbieden. Tot voor kort droomden we er alleen maar van, of moesten we uren in de kappersstoel zitten om haar extensions te laten zetten. Maar ook heeft u met dit revolutionaire Flip-In haar lange steile haren of een mooie bos krullen binnen een handomdraai!

Flip-In hair ook voor u

Flip In haar is geschikt voor alle vrouwen, voor zowel jong als oud, lang en kort haar. Vrouwen die graag tijdelijk langer en/of dikker haar willen hebben, kiezen voor deze optie. Flip-In haar is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met dun of kwetsbaar haar. Deze Flip In wordt niet aan uw eigen haar bevestigd, en daarom is deze uitermate geschikt om te dragen wanneer uw eigen haar beschadigd is. Overleg met een van onze medewerkers van Haarstudio Arits welke Flip-In variant voor u het beste van toepassing is. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Monique

" Vanaf de eerste minuut tot het verlaten van de zaak voelde ik me oprecht klant. Angela en haar team zorgen voor een echte belevenis : van de kleuranalyse tot de keuze van het ... "

Alle klantenreacties

Ria

" Ik ben al zeker 25 jaar klant bij Thijs. Eerst werkte hij in een kapsalon in Geldrop en is toen in Stramproy een eigen kapsalon begonnen met Angela.Ik ben bij Thijs blijven ko ... "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer