Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Kwalitatieve haar extensions

Wilt u een prachtige volle bos haar maar bent u hier van nature helaas niet mee gezegend? Overweeg dan eens om te kiezen voor haar extensions. Tegenwoordig zijn haar extensions zeer populair want het is dé oplossing om dun haar om te toveren tot een schitterende volle haardos. U kunt haar extensies laten plaatsen om uw haar te verlengen, maar ook om uw haar meer volume te geven. U heeft de keuze uit echt haar en synthetisch haar. Wilt u de haar extensions langere tijd dragen? Kies dan voor extensions van echt haar. Dit echt haar product kunt u op dezelfde manier behandelen, föhnen en stijlen zoals uw eigen haar. Haarstudio Arits maakt hiervoor o.a. gebruik van de prachtige haar extensions van Hair Dreams. De keus is geheel aan u!

Arits Hair Beauty Style: uw extensions kapper

Bij Haarstudio Arits zullen goed opgeleide kapsters uw kapsel tot een mooie volle coupe omtoveren. De opties qua haarstijlen en kapsels zullen fors toenemen door de aanwezigheid van een volle bos gezond en glanzend haar. In ons aanbod kunnen diverse extensions gevonden worden zowel van echt haar als van synthetisch haar. Het voordeel van extensions van echt haar is dat deze lang blijven zitten, makkelijk te verzorgen zijn en de prijs-kwaliteitverhouding is zeer aangenaam. Haarstudio Arits maakt hiervoor gebruik van Balmain ringetjes die door een zacht siliconenlaagje het eigen haar niet beschadigen. De vrouw van nu kiest heel bewust voor haar extensions bij uw persoonlijke extensions kapsalon Haarstudio Arits in Limburg! Andere opties bij Arits: Hair, Beauty & Style  zijn trenzen of extensions van Hair Talk.

Loop binnen in onze extensions kapsalon in Limburg

Bent u op zoek naar een haar extensies kapper gelegen in Limburg? Ontdek Haarstudio Arits is uw kapsalon extensions in Stramproy (Limburg). Wij kijken samen met u naar welke bevestigingsmethode die bij uw wensen past en welke kleur en soort extensions geschikt zijn voor uw haar. Wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden. Zo komen we samen tot een resultaat waar u absoluut tevreden over zult zijn!

Monique

" Vanaf de eerste minuut tot het verlaten van de zaak voelde ik me oprecht klant. Angela en haar team zorgen voor een echte belevenis : van de kleuranalyse tot de keuze van het ... "

Alle klantenreacties

Ria

" Ik ben al zeker 25 jaar klant bij Thijs. Eerst werkte hij in een kapsalon in Geldrop en is toen in Stramproy een eigen kapsalon begonnen met Angela.Ik ben bij Thijs blijven ko ... "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer