Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Colour Shine

Colour Shine voor mooi glanzend haar

Wat is Colour Shine?

Pure haarkleur zonder waterstofperoxide, ammonia of alcohol. Word door de warmte geactiveerd en verzorgt het haar met proteïnen en plantaardige ingrediënten. Geeft het haar body en glans.

Wat doet het

De kleur van Colourshines verzorgt en geeft glans en body aan elk haartype met prachtige goud-, rood-, bruin- en bourgognetinten. De houdbaarheid van Colourshines bedraagt 6 tot 8 weken.

Wanneer te gebruiken

Colourshines kan na elke was- of knipbeurt, permanent, verf of ontkroezing worden gebruikt. Het bevat geen chemicaliën die de haarschubben openen. Bij Colourshines wordt warmte gebruikt om de schubbenlaag open te stellen voor de pure kleur, glans en verzorging.

Resultaat

Gezond haar van goede kwaliteit, met een prachtige kleur en een perfecte glans.

Voordelen

Geen huidirritaties of allergische reacties. Niet schadelijk voor haar en huid. Zorgt voor hoogglans en een intensieve verzorging.

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer