Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Betrouwbaarheid

Wanneer u kiest voor haarintegratie is het belangrijk dat u een veilig en vertrouwd gevoel krijgt bij de haarspecialist. Dat begrijpen wij bij Arits: Hair, Beauty & Style natuurlijk en daarom zijn wij aangesloten bij belangenorganisaties en dragen wij een keurmerk waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Met meer dan 20 jaar ervaring in de haarwerkbranche, staat bij ons service en kwaliteit hoog in het vaandel. Zo kunt u met een fijn gevoel onze salon binnenstappen en u overgeven aan onze deskundigen.

Anko Haarspecialist

Anko Haarspecialist is een zorgverlenende instantie die de belangen van zowel onze cliënten vertegenwoordigt als de belangen van de haarspecialist zelf. Dit geeft beide partijen een gevoel van zekerheid en veiligheid waardoor het haarintegratie traject succesvol zal verlopen. Doordat Haarstudio Arits lid is van Anko Haarspecialist wordt onze haarstudio jaarlijks gecontroleerd en getoetst aan de strenge keureisen van Anko. Hierbij word de kwaliteit van Haarstudio Arits in de gaten gehouden en is onze salon volledig gecertificeerd.

Zorgverzekeraars van Nederland

Tevens is Haarstudio Arits aangesloten bij Zorgverzekeraars van Nederland. Om de stap te zetten naar de oplossing voor uw haarprobleem, kunt u bij de Zorgverzekeraars van Nederland een basisvergoeding aanvragen. In 2014 is de vergoeding van alle zorgverzekeraars voor iedereen €409,-. Op deze wijze zal het ziekenfonds dus een gedeelte van de kosten vergoeden. Voor meer informatie hierover kunt u het contactformulier op deze site invullen of bellen naar 0495-561663.

Ervaringen & referenties

Het is onze zorg om onze cliënten met een tevreden en zelfverzekerd gevoel uit de salon te laten lopen. Cliënten laten ons dan ook graag weten dat ze uitermate blij zijn met hun nieuwe 'ik'. Deze ervaringen en referenties delen wij op onze beurt graag met u om u een zo volledig mogelijk beeld te geven van onze service. Op deze pagina kunt u de klantenreacties uitgebreid nalezen en natuurlijk ook uw eigen ervaring delen na een behandeling is onze haarwerk salon.

Monique

" Vanaf de eerste minuut tot het verlaten van de zaak voelde ik me oprecht klant. Angela en haar team zorgen voor een echte belevenis : van de kleuranalyse tot de keuze van het ... "

Alle klantenreacties

Ria

" Ik ben al zeker 25 jaar klant bij Thijs. Eerst werkte hij in een kapsalon in Geldrop en is toen in Stramproy een eigen kapsalon begonnen met Angela.Ik ben bij Thijs blijven ko ... "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer