Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

Betrouwbaarheid

Wanneer u kiest voor haarintegratie is het belangrijk dat u een veilig en vertrouwd gevoel krijgt bij de haarspecialist. Dat begrijpen wij bij Arits: Hair, Beauty & Style natuurlijk en daarom zijn wij aangesloten bij belangenorganisaties en dragen wij een keurmerk waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Met meer dan 20 jaar ervaring in de haarwerkbranche, staat bij ons service en kwaliteit hoog in het vaandel. Zo kunt u met een fijn gevoel onze salon binnenstappen en u overgeven aan onze deskundigen.

Anko Haarspecialist

Anko Haarspecialist is een zorgverlenende instantie die de belangen van zowel onze cliënten vertegenwoordigt als de belangen van de haarspecialist zelf. Dit geeft beide partijen een gevoel van zekerheid en veiligheid waardoor het haarintegratie traject succesvol zal verlopen. Doordat Haarstudio Arits lid is van Anko Haarspecialist wordt onze haarstudio jaarlijks gecontroleerd en getoetst aan de strenge keureisen van Anko. Hierbij word de kwaliteit van Haarstudio Arits in de gaten gehouden en is onze salon volledig gecertificeerd.

Zorgverzekeraars van Nederland

Tevens is Haarstudio Arits aangesloten bij Zorgverzekeraars van Nederland. Om de stap te zetten naar de oplossing voor uw haarprobleem, kunt u bij de Zorgverzekeraars van Nederland een basisvergoeding aanvragen. In 2014 is de vergoeding van alle zorgverzekeraars voor iedereen €409,-. Op deze wijze zal het ziekenfonds dus een gedeelte van de kosten vergoeden. Voor meer informatie hierover kunt u het contactformulier op deze site invullen of bellen naar 0495-561663.

Ervaringen & referenties

Het is onze zorg om onze cliënten met een tevreden en zelfverzekerd gevoel uit de salon te laten lopen. Cliënten laten ons dan ook graag weten dat ze uitermate blij zijn met hun nieuwe 'ik'. Deze ervaringen en referenties delen wij op onze beurt graag met u om u een zo volledig mogelijk beeld te geven van onze service. Op deze pagina kunt u de klantenreacties uitgebreid nalezen en natuurlijk ook uw eigen ervaring delen na een behandeling is onze haarwerk salon.

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer