Google Plus Youtube Instagram Facebook
Bel voor een afspraak +31(0)495 56 16 63 +31(0)495 56 16 63 Afspraak maken
Navigatie
Google Plus Youtube Instagram Facebook

AVEDA Make-up

Het bekende merk AVEDA is gebaseerd op de Ayurveda filosofie, en dit is ook terug te zien in de make-up producten van het merk. De energie van mineralen komen terug in de natuurlijke make-up, die volledig vrij is van parabenen, talk of minerale oliën. De verzorgende plantenextracten zorgen ervoor dat de make-up een verwennerij voor uw huid is.

AVEDA make-up voor het gezicht bestaat uit onder andere speciale, verzorgende tinted moisturizer die uw gezicht niet alleen een egale teint geeft, maar tevens verzorgt. Met de bijbehorende romige concealer kunt u oneffenheden goed camoufleren voor een nóg egalere uitstraling. Verder bestaat de AVEDA make-up collectie uit bronzers, mascara, lipstick, oogschaduw en oogpotlood.

AVEDA make-up aanbrengen? Dat gaat het best met de penselen uit de collectie. Deze zijn zodanig ontwikkeld dat de make-up gelijkmatig en gemakkelijk aangebracht kan worden. Lippenseeltjes, foundation kwasten en méér: AVEDA heeft het allemaal in haar collectie.

Het merk portretteert zich niet alleen als milieuvriendelijk en duurzaam, ze zijn het ook echt. Het bedrijf heeft een Cradle2Cradle certificaat ontvangen voor een groot aantal producten uit hun collectie. Daarnaast zijn ze jarenlang actief bezig om hun eigen verpakkingen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Tevens draait het bedrijf op natuurlijke, duurzame energiebronnen zoals windenergie.

De kwaliteit van AVEDA make-up is excellent, maar daarnaast is het gehele merk ook duurzaam en kwalitatief. U draagt uw steentje bij wanneer u producten koopt van AVEDA. Het zijn dan ook prachtige producten die wij bij Arits Hair | Beauty | Style met veel plezier gebruiken.

Danielle Zabeau

" Super professioneel team, warm ontvangst! Ik ben heel blij met mijn nieuw kapsel! 🙌🏻😍 "

Alle klantenreacties

Lia Janssen

" vandaag een nieuw kapsel dankzij Wendy, wat een fijne kapsalon, ze nemen de tijd en geven goed advies waar je wat mee kan! "

Alle klantenreacties

Contact

Contact

Vacatures 2018-05-28 10:18:00

Arits zoekt hairstyling talent! Topstyliste * Wij zoeken nog naar een topstylist voor uitbreiding van ons team. Hier meer info : &nb...

Lees meer
Loes 12,5 jaar in dienst 2017-06-01 08:15:00

Vandaag is de dag dat we onze top werknemer Loes in het zonnetje zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar, want vandaag is Loes 12,5 jaar in dienst is...

Lees meer
Nieuw: tape extensions 2017-01-18 08:17:00

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze exte...

Lees meer
Arits op instagram
Bekijk meer